Zelí z mladých kedluben
45 min.
Ingredience
- 200gramůKedlubna
- 20gramůOlej rostlinný
- 30gramůCibule
- 1špetkaKmín celý
- 2lžíceOcet kvasný lihový
- 2špetkySůl
- 250mililitrůVoda pitná
- 1lžičkaStolní sladidlo Sladký polibek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
112 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
9 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Kedlubny oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Cibuli nakrájíme nadrobno.
- 2Na oleji osmažíme cibuli, vsypeme kedlubny, osolíme, okořeníme kmínem, zalijeme vodou a dusíme pod poklicí doměkka. V závěru dochutíme octem a tekutým sladidlem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.