Zelí z tykve

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
211 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
15 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěnou, na nudličky rozkrájenou tykev, kmín, sůl a dusíme asi 5 minut. Potom zaprášíme moukou a zalijeme trochou vody.
  • 2
    Slaninu pokrájenou na kostičky rozškvaříme, přidáme mouku a připravíme světlou jíšku. Přidáme ji k tykvi, okyselíme, zalijeme zbylou vodou a povaříme asi 2 minuty.
  • 3
    Podáváme k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.