Zelíčko

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
610 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
48 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu na nudličky. Houby namočíme do 100 ml vody, oloupané brambory nakrájíme na kostky, zelí necháme okapat a překrájíme. Klobásu nakrájíme na kolečka.
  • 2
    V kastrole rozpustíme slaninu, přidáme cibuli a osmažíme. Vmícháme papriky, kečup, namočené houby a zalijeme vodou. Přidáme brambory, bobkový list, osolíme a dusíme, až jsou brambory téměř měkké. Vmícháme zelí, klobásu a dodusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.