Želírovaná mrkev

60 min.
Francie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
131 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
9 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
636 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev oloupeme a pokrájíme na kolečka o síle 3 mm. Vložíme do hrnce, zalijeme studenou vodou a uvedeme k varu. Vaříme 3 minuty.
  • 2
    Cibuli pokrájíme na drobné kousky a osmahneme jí na rozpáleném másle. Přidáme vařenou mrkev, tymián, osolíme a opepříme. Přilijeme vývar a 100 ml vody. Vaříme 30 minut.
  • 3
    Před servírováním vyjmeme tymián.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.