Zelná polévka z hrášku

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
252 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
9 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
9 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na části rozehřátého másla osmažíme nakrájený pórek, listy hlávkového salátu a hrášek. Vše osolíme, osladíme a dusíme pod pokličkou cca 5 minut. Potom zeleninu zalijeme vodou a uvaříme do měkka.
  • 2
    Dvě lžíce hrášku oddělíme, zbylou zeleninu rozmixujeme a přivedeme k varu. Polévku přikořeníme a přidáme zbylé máslo a hrášek.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.