Zelňačka s kedlubnou

50 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
217 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
17 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlávkové zelí nakrájíme na nudličky, kedlubnu oloupeme a nastrouháme nahrubo. Slaninu pokrájíme na menší kostičky, vložíme do hrnce, rozškvaříme, přidáme trochu sádla, zaprášíme moukou a usmažíme středně hnědou jíšku. Zalijeme vodou, osolíme, opepříme, přisypeme zelí s kedlubnou a povaříme. Ke konci vaření ovoníme majoránkou a dovaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.