Zelňačka s uzeným masem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
25 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozehřátém tuku osmahneme nakrájenou cibuli.
  • 2
    Zalijeme vodou, přidáme uzené maso a hřebíček a doměkka vaříme.
  • 3
    Zeleninu očistíme, nakrájíme na nudličky.
  • 4
    Maso z polévky vyndáme, vložíme do ní zeleninu a doměkka uvaříme.
  • 5
    Maso nakrájíme na nudličky a dáme zpět do polévky.
  • 6
    Přidáme zázvor a pepř a osolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.