Zelňačka s uzeným masem
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 30gramůTuk
- 1,5litryVoda pitná
- 1kusHřebíček
- 1kusCeler bulvový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
- 500gramůVepřová uzená plec
- 1kusMrkev kořen
- 1kusZelí bílé - sterilizované
- 1špetkaZázvor mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
25 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na rozehřátém tuku osmahneme nakrájenou cibuli.
- 2Zalijeme vodou, přidáme uzené maso a hřebíček a doměkka vaříme.
- 3Zeleninu očistíme, nakrájíme na nudličky.
- 4Maso z polévky vyndáme, vložíme do ní zeleninu a doměkka uvaříme.
- 5Maso nakrájíme na nudličky a dáme zpět do polévky.
- 6Přidáme zázvor a pepř a osolíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.