Zelňáky s kuřecím masem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
525 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
40 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
201 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve si připravíme zelí. Kysané zelí scedíme a je-li dlouhé, překrájíme ho. Potom do zelí přidáme vejce, mouku, pivo, kmín a trochu soli a vytvoříme těstíčko.
  • 2
    Kuřecí maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky, které naklepeme. Osolíme a opepříme.
  • 3
    V pánvi si rozpálíme polovinu dávky oleje a maso na něm prudce osmahneme. Potom ho děrovanou naběračkou vyndáme ven z pánve.
  • 4
    V jiné pánvi si rozehřejeme zbylý olej. Ze zelného těsta si uděláme placičku, na tu dáme plátek masa. Maso překryjeme druhou zelnou placičkou, dbáme při tom na to, aby se těstíčko spojilo i po bocích. Opékáme na oleji z obou stran.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.