Zelné bramboráčky

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
27 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kysané zelí nadrobno nakrájíme. Brambory oloupeme, omyjeme a nastrouháme. Vložíme je do čisté utěrky, vymačkáme vodu.
  • 2
    Zelí s bramborami smícháme v míse, přidáme solamyl, oloupanou, nastrouhanou cibuli, vejce a sůl. Vše dobře promícháme.
  • 3
    Z těsta smažíme na pánvi na rozehřátém oleji ploché bramboráčky.
  • 4
    Můžeme podávat teplé i studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.