Zelné karbanátky
50 min.

Ingredience
- 2lžíceStrouhanka
- 1lžičkaSůl
- 2kusyŠpekáčky
- 1kusVejce slepičí
- 200mililitrůOlej stolní
- 0,5kusZelí hlávkové bílé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
675 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
66 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Očištěné, na proužky nakrájené zelí osolíme a dusíme na tuku doměkka. Občas je podlijeme vodou.
- 2Měkké zelí jemně nasekáme, přidáme nakrájené špekáčky, sůl, vejce a trochu strouhanky. Vše dobře promícháme.
- 3Ze směsi tvarujeme ploché karbanátky. Obalíme je v mouce a opékáme na rozehřátém oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.