Zelné lokše
35 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 50gramůSádlo škvařené
- 800gramůZelí hlávkové bílé
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
615 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
15 g
Sacharidy
104 g
Vláknina
9 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté zelí nadrobno nakrouháme. Přidáme mouku, sůl, vodu a vypracujeme tužší těsto.
- 2Těsto rozdělíme na kousky a ty rozválíme na placky. Pečeme je nasucho po obou stranách na teflonové pánvi.
- 3Upečené lokše potřeme česnekem a rozpuštěným sádlem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.