Zelné závitky plněné sýrem

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
7

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
360 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
28 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
8 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z hlávky zelí vyřízneme košťál, poté rozebereme na jednotlivé listy, každý spaříme vroucí vodou a rozložíme je tak, aby vychladly.
  • 2
    Žebra naklepeme nebo seřízneme na sílu listu.
  • 3
    Sýr nakrájíme na hranolky a každý klademe na list. Svineme, osolíme, opepříme a spíchneme párátky. Závitky opékáme z obou stran na tuku a hotové je obkládáme listy hlávkového salátu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.