Zelné závitky se srnčím masem

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
773 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
41 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
14 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné srnčí maso a bůček vykostíme. Maso poté umeleme se žemlí, přidáme nakrájenou cibuli, anglickou slaninu na kostičky, sůl, pepř a drcený kmín. Směs promícháme s vejcem.
  • 2
    Zelné listy spaříme, žebra naklepeme nebo seřízneme na sílu listu, naplníme připravenou směsí, každý svineme a převážeme nití.
  • 3
    Závitky naskládáme spolu s kolečky cibule do pekáče, podlijeme vývarem a zvolna pečeme. Měkké závitky vyjmeme, zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme zbytkem vývaru, povaříme a dosolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.