Zelníky s bramborami

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
565 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
52 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory jemně nastrouháme a vymačkáme z nich co nejvíc vody.
  • 2
    Kysané zelí nakrájíme na kousky a spolu s oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulí vmícháme do nastrouhaných brambor. Zahustíme škrobovou moučkou, přidáme vejce, osolíme a dobře promícháme.
  • 3
    V pánvi na rozpáleném oleji smažíme z připraveného těsta placky po obou stranách dozlatova.
  • 4
    Zelníky můžeme podávat s různými jogurtovými nebo bylinkovými dipy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.