Zelný salát pikantní

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
184 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
10 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
5 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlávky zelí očistíme, rozkrojíme, zbavíme košťálu a nakrájíme je na čtverečky. Krátce je spaříme vařící vodou a necháme okapat.
  • 2
    Potom zelí osolíme a necháme prochladnout. Přidáme ocet, olej, cukr a na malé kousky nakrájenou papriku. Vše promícháme a necháme odležet v chladu.
  • 3
    Zelný salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.