Zelný salát pražský

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
226 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
17 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
6 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlávky zelí očistíme, rozkrojíme, zbavíme košťálu a nakrájíme je na jemné nudličky. Zelí spaříme vařící vodou a necháme okapat.
  • 2
    Potom zelí osolíme a necháme odležet. Přidáme zeleninovou směs, jemně nakrájenou cibuli, ocet, cukr a majonézu. Vše lehce promícháme a necháme odležet.
  • 3
    Zelný salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.