Zelný salát s cibulí a majonézou

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
163 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
3 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
13 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve na co nejmenší nudličky nakrájíme zelí.
  • 2
    Cibuli také nakrájíme na co nejmenší kousky.
  • 3
    Zamícháme společně se solí a pepřem. Dáme na chvilku do chladničky.
  • 4
    Mezitím v míse smícháme citrónovou šťávu, majonézu a petrželku.
  • 5
    Směsí zalijeme připravenou zeleninu a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.