Zelný salát s koprem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
171 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
10 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
6 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlávky zelí očistíme, rozkrojíme a zbavíme košťálu. Zelí nakrájíme na jemné nudličky, propláchneme vodou a necháme okapat.
  • 2
    Potom zelí prosolíme, promícháme a necháme proležet. Přidáme jemně nasekaný kopr s nálevem, oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, ocet, olej, cukr a vše promícháme. Znovu necháme krátce odležet.
  • 3
    Zelný salát s koprem podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 28. 8. 2015
Zelný salát s koprem
Dělávám různé zelné saláty a taky s koprem. Většinou nedávám olej a zelí nikdy neproplachuju. S cibulí je salát pikantnější a bez cibule jemnější. Podávám k masitým jídlům.