Zelný salát s lečem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
127 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlávky zelí očistíme, rozkrojíme, zbavíme košťálu a nakrájíme je na hrubé nudle. Zelí propláchneme vodou a necháme okapat.
  • 2
    Potom zelí osolíme, promícháme a necháme odležet. Přidáme ocet, cukr, lečo a olej. Vše dobře promícháme a znovu necháme krátce odležet.
  • 3
    Zelný salát s lečem podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.