Zelný salát s paprikou

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
131 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
7 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlávky zelí očistíme, rozkrojíme, zbavíme košťálu a nakrájíme je na hrubé nudle. Krátce přelijeme vařící vodou a necháme okapat.
  • 2
    Potom zelí osolíme, promícháme a necháme proležet. Přidáme paprikový salát s nálevem, cukr, ocet a olej. Promícháme a znovu necháme krátce odležet.
  • 3
    Zelný salát s paprikou podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 16. 10. 2015
Zelný salát s paprikou
Chutný zelný salát, zelí ani není třeba spařovat. Papriku jsem přidala i s nálevem a pak salátek dochutila. Fajn příloha třeba k masitým jídlům.