Žemle plněné hovězím masem
30 min.
Ingredience
- 500gramůHovězí maso mleté
- 1kusCibule
- 1kusPaprika červená
- 200gramůRajčata
- 200mililitrůHovězí vývar základní
- 2lžíceProvensálské koření
- 4kusyŽemle tuková
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
371 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
10 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Cibuli pokrájíme na drobno a v mícháme do mletého masa. Na pánvi rozpálíme olej, maso s cibulí šest minut smažíme, dokud nezačne hnědnout. Průběžně mícháme.
- 2Nyní přidáme do pánve na nudličky rozkrájenou papriku s rajčaty, nakrájenými na kostičky. Vše promícháme a pokračujeme ve smažení další dvě minuty.
- 3Poté zalijeme vývarem a přidáme koření dle vlastní chuti. Pánev zakryjeme pokličkou a 10 minut dusíme. Před podáváním dáme do topinkovače rozpéct hečivo, které před podáváním rozkrojíme a servírujeme naplněné masovou směsí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.