Žemle plněné hovězím masem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
371 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
10 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli pokrájíme na drobno a v mícháme do mletého masa. Na pánvi rozpálíme olej, maso s cibulí šest minut smažíme, dokud nezačne hnědnout. Průběžně mícháme.
  • 2
    Nyní přidáme do pánve na nudličky rozkrájenou papriku s rajčaty, nakrájenými na kostičky. Vše promícháme a pokračujeme ve smažení další dvě minuty.
  • 3
    Poté zalijeme vývarem a přidáme koření dle vlastní chuti. Pánev zakryjeme pokličkou a 10 minut dusíme. Před podáváním dáme do topinkovače rozpéct hečivo, které před podáváním rozkrojíme a servírujeme naplněné masovou směsí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.