Žemlové knedlíky se syrovými bramborami

28 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
206 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
2 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
2 g
Vápník
36 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na jednu žemli jedna středně velká brambora.
  • 2
    Žemle nakrájíme na kostičky. Brambory oloupeme a nastrouháme najemno. Osolíme, přidáme žemle a dobře propracujeme.
  • 3
    Rukou namočenou do mouky, tvoříme malé knedlíčky o průměru asi 3 cm.
  • 4
    Vložíme do vroucí, osolené vody a vaříme 8 minut, po uvaření necháme vcelku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.