Žemlový trhanec
40 min.
Ingredience
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1lžícePetržel - nať
- 4kusyŽemle tuková
- 1kusCibule
- 3kusyVejce slepičí
- 0,25litrMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
15 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
467 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Žemle nakrájíme na kostky.
- 2Vejce ušleháme do pěny a osolíme. Přilijeme mléko a přidáme cibuli lehce zpěněnou na másle a sekanou petrželovou nať. Necháme 15 minut nabobtnat.
- 3Pečeme na másle jako trhanec. Podáváme se saláty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.