Zimní salát s chřestem a artyčoky
20 min.
Ingredience
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
77 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Konzervované artyčoky a kousky sterilovaného chřestu necháme v sítku dobře okapat. Potom artyčoky nakrájíme na čtvrtky. Ledový salát a čekanku očistíme, opereme a natrháme na malé kousky. Očištěné a omyté žampióny nakrájíme na plátky a přidáme do salátu. Salát osolíme a opepříme a vše důkladně promícháme. Na závěr přidáme estragonový ocet a znovu důkladně promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.