Zimní salát s chřestem a artyčoky

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
77 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Konzervované artyčoky a kousky sterilovaného chřestu necháme v sítku dobře okapat. Potom artyčoky nakrájíme na čtvrtky. Ledový salát a čekanku očistíme, opereme a natrháme na malé kousky. Očištěné a omyté žampióny nakrájíme na plátky a přidáme do salátu. Salát osolíme a opepříme a vše důkladně promícháme. Na závěr přidáme estragonový ocet a znovu důkladně promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.