Zimní salát z kedlubny gigant

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
154 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
6 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kedlubnu gigant a menší jablko oloupeme, omyjeme a nastrouháme na hrubém struhadle do mísy. Očištěnou červenou cibuli rozkrojíme na čtvrtky a každou čtvrtku pokrájíme na na tenké plátky a dáme je do mísy. Ještě přidáme omytou petrželku a řeřichu, pokrájené nadrobno.
  • 2
    Vše v míse promícháme, posypeme solí, bílým pepřem, pokapeme olivovým olejem, citrónovou šťávou. Znovu salát promícháme a podle chuti dosladíme stévií.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.