Živáňský šašlik
60 min.
Ingredience
- 200gramůTelecí plec
- 200gramůBrambory
- 20gramůMáslo čerstvé
- 20gramůProtlak rajčatový
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
11 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme přes vlákno na menší kousky, naklepeme je a osolíme.
- 2Maso napichujeme střídavě s bramborami nakrájenými na kolečka na jehlu. Nasucho opečeme, podlijeme vodou (nebo vývarem), přidáme protlak a dusíme.
- 3Do hotového pokrmu přidáme kousek másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.