Znojemská pečeně

160 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
307 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
14 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
737 mg
Cukr
848 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí maso vcelku prošpikujeme slaninou nakrájenou na špalíčky. Tyto špalíčky můžeme zamrazit-maso se pak lépe špikuje.
  • 2
    Maso osolíme a opepříme ze všech stran a opečeme ho na oleji.
  • 3
    Do výpeku z masa dáem cibuli a osmažíme ji dozlatova. Zasypeme hlakou moukou a opražíme.
  • 4
    Po chvíli zalijeme vývarem a pořádně zamícháme. Přidáme bobkový list a maso a dusíme 2 hodiny doměkka.
  • 5
    Na konci vaření přidáme okurky nakrájené na kostičky a 10 minut povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.