Žraločí steak na yucatánský způsob

26 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
177 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
5 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šťávu a nastrouhanou kůru z pomeranče dáme do mělké porcelánové mísy do které se vejdou všechny porce ryby. Přidáme limetovou šťávu, víno, olej, drcený česnek, pepř, majoránku a sůl. Vše dobře promícháme.
  • 2
    Vložíme porce ryby, zakryjeme a necháme 1 hodinu marinovat, jednou obrátíme.
  • 3
    Grilovací pánev zahřejeme a steaky opečeme 2-3 minuty z každé strany.
  • 4
    Steaky zdobíme oreganem a podáváme s tortillou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.