Žralok na víně
50 min.
Ingredience
- 4plátkyŽralok
- 3špetkyPepř černý mletý
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 2lžíceOlej rostlinný
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 160mililitrůVíno bílé
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
72 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
310 mg
Cukr
879 mg
Postup přípravy
- 1Vykostěné porce žraloka bez kůže osolíme, opepříme, obalíme v mouce a smažíme v rozpáleném oleji. Porce na pánvi obrátíme, přisypeme očištěné žampiony, nakrájené na plátky.
- 2Když je ryba upečená, zalijeme ji vínem a asi pět minut dusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.