Zvěřina na portském

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
635 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
48 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
510 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykostíme divoké kachny, pomeleme stehna a smícháme s vejci, smetanou, solí a pepřem. Směsí potřeme prsa, zabalíme do těsta a opečeme po všech stranách na másle.
  • 2
    Dohněda opečeme kosti na oleji a nakrájenou cibuli, přidáme vývar a 45 minut vaříme. Omáčku scedíme a povaříme, než začne houstnout.
  • 3
    Kachnu dáme dopéct do trouby na 12 minut při teplotě 170°C.
  • 4
    Kachnu podáváme přelitou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.