Zvěřinová polévka

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
336 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
27 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory uvaříme.
  • 2
    Maso pokrájíme na drobné kousky a na oleji dozlatova osmažíme. Připravený vývar ohřejeme a nastrouháme do něj uvařené brambory, necháme projít varem a rozmixujeme.
  • 3
    Na kostičky pokrájenou slaninu necháme osmahnout a přidáme najemno nasekanou cibuli a česnek. Zalijeme rozmixovanou polévkou. (Dle chuti můžeme přidat kapku koňaku.) Nakonec přidáme osmažené kousky masa, osolíme, opepříme.
  • 4
    Polévku podáváme zdobenou lžící ušlehané smetany.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.