Zvěřinový fond

210 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
23 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oddělíme maso od kostí, kosti nasekáme a maso nakrájíme na drobné kousky. Vložíme do připraveného pekáčku a osmažíme na oleji. Mezitím připravíme najemno nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli. Když jsou kosti s masem dozlatova opečené, přisypeme zeleninu s cibulí a krátce osmahneme. Poté přidáme koření a necháme opékat další 2 minuty. Následně podlijeme třemi litry vody a necháme vařit pod pokličkou 3 hodiny.
  • 2
    Nakonec fond (vývar) slijeme přes velmi jemné síto.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.