JAR
Jihoafrická republika - JAR - má typickou africkou kuchyni, která je ale u nás poměrně neznámá a to i přesto, že mnoho potravin a ingrediencí se používá například i v Evropě.
V JAR se nejčastěji připravuje kuřecí a jehněčí maso, ale také sladkovodní ryby, oblíbená je kukuřice a rýže na mnoho způsobů a pečivo z pšenice. V této části jsou repepty na jídla, která mohou být zajímavým a chutným zpestřením vašeho jídelníčku.
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.