Nigérie
Nigérie patří mezi největší producenty ropy na světě a zemědělství ani chovu domácích zvířat se v této africké zemi příliš nevěnují. Nigérijská kuchyně je poměrně skromná a typicky africká.
V Nigérii se nejčastěji připravuje jehněčí, hovězí a kuřecí maso, jako příloha se používá rýže, kuskus a různé lustěniny - nejvíce hrách. Oblíbená je i zelenina a různé druhy tropického ovoce. Podle receptů v této části si můžete zpestřit svůj jídelníček některými jídly z Nigérie a určitě budete příjemně překvapeni jejich konečnou chutí. .
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
Zbožíznalství
Hledejte v našem obsáhlém slovníku
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.