- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Milena Křivanová
Milena Křivanová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1282x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Milena Křivanová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1282Zabalený řízek
Řízky krátce omyjeme studenou vodou, osušíme a rovnoměrně naklepeme na tenko. Ochutíme solí a pepřem. Mouku dáme na talíř. V hlubokém talíři ušleháme vajíčko se smetanou, špetkou soli a...
víceJehněčí s křenem
Servírovací podnos ohřejeme v troubě při teplotě 60°C (horkovzdušná 50°C). Řízky naklepeme a osušíme. Pažitku omyjeme, osušíme a nakrájíme na jemné trubičky. Rozehřejeme pánev a pak na ní...
víceŘízek s citronem
Řízky napříč rozpůlíme a naklepeme na velmi tenké plátky. Osušíme a po obou stranách potřeme citronovým olejem. Citron omyjeme horkou vodou a kůru oloupeme. Vylisujeme z něj šťávu. ...
víceTelecí řízek s rajčaty
Rajčata přelijeme vařící vodou, oloupeme, rozpůlíme a odstraníme jadérka. Lístky bazalky otřeme papírovou utěrkou a natrháme. Jedno rajče dáme stranou, ze zbývajících umixujeme s bazalkou pyré...
vícePaprikový řízek
Papriky omyjeme, očistíme a nakrájíme na tenké proužky. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme najemno. Řízky osušíme a lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Smetanu smícháme s moukou. ...
víceVepřový řízek "švarný Max"
Řízky osušíme a lehce naklepeme. Okořeníme solí, pepřem a majoránkou a pořádně potřeme olejem. Přikryjeme a až do pečení necháme při pokojové teplotě marinovat. Předehřejeme troubu na 60°C ...
víceFalcký vinný řízek
Řízky osušíme a lehce naklepeme. Po obou stranách posypeme solí, pepřem a majoránkou a potřeme 2 lžícemi oleje. Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Rozehřejeme pánev s trochou oleje,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele