Agnolotti a sýr Taleggio s majoránkou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
871 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
57 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
20 mg
Cukr
415 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těsto rozválíme a rozkrojíme na dva stejné díly. Sýr Taleggio nakrájíme na drobné kostičky. 10 kostiček rozložíme podél jedné dlouhé strany pruhu těsta. Kostičky okořeníme majoránkou a pepřem. Těsto kolem kostiček sýra potřeme trochou vody a obalíme. Poté poprášíme moukou.
  • 2
    Agnolotti rozložíme na utěrce tak, aby se k sobě nelepily. Lehce je posypeme moukou a necháme oschnout. Stejným způsobem zpracujeme zbývající těsto.
  • 3
    Těstoviny vaříme ve vroucí osolené vodě 5 minut.
  • 4
    Mezitím necháme v pánvi rozpustit máslo.
  • 5
    Uvařené těstoviny slijeme, rozdělíme do talířů, pokapeme horkým máslem, posypeme nastrouhaným parmezánem a nakrájenou majoránkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.