Agnototti plněné perličkou a husími játry na víně

65 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
639 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
19 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zaděláme těsto, zabalíme ho do fólie a necháme 20 minut odpočinout. Perličku kuchyňsky očistíme a nakrájíme na 4 díly. Cibuli, celer a mrkev nakrájíme nadrobno a podusíme na oleji; přidáme perličku. Podusíme 5 minut a podlijeme vínem. Vaříme dalších 7-8 minut, přitom podléváme vroucím vývarem. Vyjmeme perličku, oddělíme maso a nožem ho nadrobno nakrájíme.
  • 2
    Játra nakrájíme a nasucho opečeme na teflonové pánvi, osušíme je, nakrájíme na malé kostičky a přidáme k perličce. Omáčku z perličky přecedíme přes síto a uvařenou zeleninu přidáme k masu, náplň promícháme, osolíme, opepříme a z těsta vyválíme slabý plát.
  • 3
    Jednu polovinu poklademe kopečky náplně, druhou přeložíme přes ni. Kulatým vykrajovátkem s obloučky utvoříme agnolotti a uvaříme je v osolené vodě. Scedíme je, ochutíme přecezenou masovou šťávou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.