Aljašská treska na česneku
40 min.
Ingredience
- 1500gramůTreska aljašská
- 30gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 120gramůTuk
- 120gramůMáslo čerstvé
- 200mililitrůVoda pitná
- 75gramůČesnek
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
23 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
184 mg
Cukr
75 mg
Postup přípravy
- 1Ryby zbavíme ploutví, očistíme je, opláchneme a nakrájíme na porce. Maso osolíme, opepříme, potřeme česnekem a zvolna opečeme na tuku. Zastříkneme vodou a dusíme doměkka.
- 2Před koncem dušení přidáme máslo a když se rozpustí, přelijeme tresku šťávou.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.