Aljašská treska na egyptský způsob
40 min.
Ingredience
- 1500gramůTreska aljašská
- 1gramPepř černý mletý
- 40gramůSůl
- 150gramůTuk
- 500gramůPórek
- 300gramůRajčata
- 120gramůMáslo čerstvé
- 30gramůČesnek
- 300mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
26 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a opláchnuté ryby nakrájíme na porce, opepříme, potřeme česnekem utřeným se solí a opečeme na tuku.
- 2Přidáme na malé kousky nakrájený pórek, zastříkneme vodou a částečně podusíme.
- 3Potom přidáme na kousky nebo na plátky nakrájená rajčata, pokrm přisolíme, přidáme máslo a za občasného promíchání dodusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.