Ančovičky s červenými paprikami
25 min.
Ingredience
- 25mililitrůBalsamico ocet
- 2kusyPaprika červená
- 25mililitrůOlej olivový extra panenský
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 80gramůAnčovičky konzervované
- 2kusyVaječný bílek slepičí
- 10gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
124 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
8 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
837 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Papriky ugrilujeme nebo nasucho upečeme v troubě pár minut. Vejce uvaříme natvrdo.
- 2Grilované papriky rozřízneme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky, vložíme do misky, zakapeme olivovým olejem, octem, osolíme, opepříme a posypeme posekanou petrželkou. Promícháme, aby se jednotlivé proužky obalily ochucovadly.
- 3Na dezertní talířek vložíme kopeček proužků papriky, okolo obložíme řezy ančoviček a celé ozdobíme vařenými bílky pokrájenými na nudličky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.