Ančovičky s červenými paprikami

25 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
124 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
8 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
837 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky ugrilujeme nebo nasucho upečeme v troubě pár minut. Vejce uvaříme natvrdo.
  • 2
    Grilované papriky rozřízneme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky, vložíme do misky, zakapeme olivovým olejem, octem, osolíme, opepříme a posypeme posekanou petrželkou. Promícháme, aby se jednotlivé proužky obalily ochucovadly.
  • 3
    Na dezertní talířek vložíme kopeček proužků papriky, okolo obložíme řezy ančoviček a celé ozdobíme vařenými bílky pokrájenými na nudličky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.