Ančovičky v marinádě
195 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 400gramůAnčovička - filety
- 60mililitrůOlej olivový
- 12mililitrůOlej olivový extra panenský
- 36mililitrůCitronová šťáva
- 1kusChilli paprička
- 12gramůBazalka
- 2stroužkyČesnek
- 12gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
23 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
293 mg
Cukr
383 mg
Postup přípravy
- 1Filety dobře omyjeme a osušíme. Smícháme všechny ingredience. Vzniklou omáčkou přelijeme připravené maso, osolíme a opepříme.
- 2Přikryjeme fólií a necháme 3 hodiny marinovat v chladu.
- 3Podáváme studené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 24. 7. 2017
Ančovičky v marinádě
Výborné 🙂