Andaluský salát
25 min.
Ingredience
- Zálivka
- 150mililitrůOlej olivový extra panenský
- 50mililitrůOcet vinný
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 150gramůRajčata
- 150gramůPaprika červená
- 150gramůRýže dušená
- 30gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
38 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rajčata nakrájíme na čtvrtky, papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na nudličky. Obojí promícháme rovnoměrně s vařenou rýží, zalijeme olejovou zálivkou a zasypeme posekanou petrželkou.
- 2Podáváme k masitým pokrmům.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.