Anglické telecí řízky

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
820 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
70 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
346 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté telecí maso nakrájíme na řízky, naklepeme je, osolíme a opepříme. Řízky obalíme postupně v hladké mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance. Smažíme na pánvi na oleji po obou stranách dozlatova.
  • 2
    Z vajec usmažíme 4 sázená vejce - volská oka. Na každý usmažený řízek položíme plátek anglické slaniny a volské oko. Ihned podáváme.
  • 3
    Vhodnou přílohou jsou vařené brambory a zeleninový salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.