Angreštová omáčka s koriandrem

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
104 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
296 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriku nakrájíme na kostičky a společně s očištěným angreštem podusíme na rozpáleném oleji. Přidáme rozetřený česnek a nasekaný koriandr, přilijeme víno a vývar a vaříme do mírného zhoustnutí. Ochutíme nastrouhanou kůrou a šťávou z půlky citronu. Vmícháme základní hnědou omáčku, dochutíme solí a pepřem.
  • 2
    Omáčka je vhodná k rybám, zejména k mořskému jazyku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.