Arabská krémová rybí polévka

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
186 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
7 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
196 mg
Cukr
721 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu očistíme a omyjeme, rozdělíme na 4 díly, vložíme do hrnce s vodou, podle chuti přidáme koriandr, opepříme, osolíme. Vaříme do úplného změknutí, poté uvařenou rybu vyjmeme a vykostíme, maso vložíme zpět do vývaru.
  • 2
    K jíšce, kterou jsme udělali z másla a mouky, přilijeme trochu rybího vývaru, krátce povaříme. Vejce v misce metlou rozšleháme s citronovou šťávou a přidáme k vařící jíšce. Vše důkladně promícháme, přilijeme do vývaru a provaříme.
  • 3
    Polévku podáváme horkou, posypanou jemně nasekanou natí petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.