Arabská rajčatová polévka s rýží

95 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
778 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
73 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté hovězí kosti s kouskem skořice zalijeme ve větším hrnci vodou, přivedeme k varu a vaříme přibližně 1 hodinu. Během vaření odebíráme tvořící se pěnu. Po hodině přidáme opláchnutou rýži a vaříme dalších 20 minut. Kosti a skořici z vývaru vyjmeme, vložíme oloupaná rajčata, opepříme a osolíme. Když rajčata změknou, rozmačkáme je. Nakonec do polévky přidáme jogurt, důkladně promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.