Arabská rajčatová polévka s rýží
95 min.
Ingredience
- 450gramůKosti hovězí morkové
- 1,5litryVoda pitná
- 8kusůRajčata
- 100gramůRýže loupaná
- 1kusSkořice celá
- 150gramůJogurt bílý
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
778 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
73 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté hovězí kosti s kouskem skořice zalijeme ve větším hrnci vodou, přivedeme k varu a vaříme přibližně 1 hodinu. Během vaření odebíráme tvořící se pěnu. Po hodině přidáme opláchnutou rýži a vaříme dalších 20 minut. Kosti a skořici z vývaru vyjmeme, vložíme oloupaná rajčata, opepříme a osolíme. Když rajčata změknou, rozmačkáme je. Nakonec do polévky přidáme jogurt, důkladně promícháme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.