Arabský vajíčkový salát

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
116 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
9 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
341 mg
Cukr
666 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme, ochladíme, oloupeme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Jarní cibulky omyjeme a nakrájíme na kolečka, petrželku nasekáme na jemno. Vše smícháme, upravíme v servírovací míse a přelijeme zálivkou.
  • 3
    Tu připravíme smícháním oleje, citronové šťávy, chilli, papriky a kmínu, vše ještě podle chuti opepříme a osolíme, znovu promícháme.
  • 4
    Podáváme s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.