Arabský vajíčkový salát
25 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 2kusyCibulka jarní
- 1hrstPetržel - nať
- 1špetkaChilli koření mleté
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaKmín mletý
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 2lžíceOlej olivový
- 1lžíceOcet vinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
116 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
9 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
341 mg
Cukr
666 mg
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme, ochladíme, oloupeme a nakrájíme na kousky.
- 2Jarní cibulky omyjeme a nakrájíme na kolečka, petrželku nasekáme na jemno. Vše smícháme, upravíme v servírovací míse a přelijeme zálivkou.
- 3Tu připravíme smícháním oleje, citronové šťávy, chilli, papriky a kmínu, vše ještě podle chuti opepříme a osolíme, znovu promícháme.
- 4Podáváme s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.