Arašídová ostrá omáčka

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
26 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kokos otevřeme, dužinu nakrájíme na malé kostky, dáme na pánev, přilijeme mléko, přivedeme k varu a povaříme tak dlouho, dokud nevznikne kaše. Kokosovou kaši přeložíme do mixéru, přidáme oloupaný česnek, máslo, nakrájené chilli papričky, med, kmín, olej, šťávu z 1 ks pomeranče, všechny suroviny dobře rozmixujeme, podle chutě dochutíme solí, pepřem, přeložíme do misky, přiklopíme a necháme odležet. Nejlépe je připravit omáčku den předem před použitím, aby se spojily chutě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.