Arenanberská štika

65 min.
Švýcarsko
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
269 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
8 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji podusíme nadrobno nakrájenou cibuli. Vykuchanou a očištěnou štiku ochutíme solí a pepřem, na několika místech jemně nařízneme kůži a posypeme nadrobno nakrájenou bazalkou, kerblíkem a petrželkou, vložíme bobkový list a zalijeme vínem. Přikryjeme alobalem a pečeme v předehřáté troubě doměkka.
  • 2
    Rybu po upečení vyjmeme a dáme do tepla. Šťávu povaříme, odstraníme koření a za stálého míchání přidáme kousky másla.
  • 3
    Poté přelijeme rybu a podáváme s vařenými novými bramborami a špenátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.