Argentinská nudlová polévka
25 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 5gramůPetržel - nať
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1litrVývar z hovězích kostí
- 50gramůSýr Parmezán
- 1špetkaPepř černý mletý
- 500gramůRajčata
- 1špetkaChilli koření mleté
- 50gramůNudle vaječné
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
304 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
20 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na másle mírně osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nasekanou petrželku, nudle a vše osmahneme dozlatova.
- 2Potom přidáme oloupaná, na kousky nakrájená rajčata a vše povaříme asi 5 minut. Přilijeme horký vývar, okořeníme a vaříme, až nudle změknou.
- 3K polévce podáváme nastrouhaný sýr.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.